Vragen? Mail ons

Over ons

Wij hebben ons gespecialiseerd in de import van kleine wijnhuizen die met liefde, passie en hartstocht wijnen maken. Wij zijn altijd op zoek naar originele wijnboeren, gebieden en flessen. Met als belangrijkste doel: De gespecialiseerde wijnhandelaar te helpen met een bijzonder assortiment dat niet overal te vinden is.

  • kleine wijnhuizen met oog voor kwaliteit
  • selectieve verspreiding
  • geen idiote marges voor ons als importeur

Circle Wines importeert en levert wijnen uit alle delen van de hele wereld aan wijnspeciaalzaken in Nederland. Van beroemde wijngebieden tot onontdekte pareltjes. We onderscheiden ons door een assortiment dat niet is gebaseerd op volume maar op kwaliteit en service; we willen niet de grootste zijn, maar de beste.

De beste schakel

Door continu bezig te zijn met het verkennen van de markt aan beide kanten – praten met de uiteindelijke consument & praten met de oorspronkelijke producent – willen wij de beste schakel zijn voor u als wijnwinkel.

Voortdurend vernieuwen

Om de juiste partner te zijn en te blijven, zijn we op alle gebieden voortdurend bezig met vernieuwen en verbeteren. De voortdurende vernieuwing is een waardevol onderdeel van onze strategie om onze plek in de markt te verstevigen en uit te bouwen. Zodat we onze klanten kunnen blijven verrassen met kennis en producten waarmee zij het verschil kunnen maken.

Horeca

Wij leveren vanuit Circle Wines nooit aan de horeca. Wij hebben de filosofie dat de wijnspeciaalzaak dit moet doen om de beste servies te kunnen bieden aan de horecaondernemer.

>Over ons

Wij helpen u graag verder

Neem contact op